Forretter og hovedretter serveres i tidsrummet 17.30-20.30

Forretter

Husets hønsesalat

Serveres med hjemmebagt brød, sprød salat og syltet rødløg.
69,00 kr.

Varmrøget laksemousse
Serveres på julienne af smørstegt gulerod og bladselleri med limeolie.
79,00 kr.

Ærtesuppe
Serveret med hvid fisk, persilleolie og hjemmebagt brød.
69.00 kr.

Tynde skiver røget svinemørbrad
Serveres på ruccola med fetacreme, æggepandekage
og hjemmebagt brød.
79,00 kr.

Hovretter

Steak
Serveres med årstidens grønt og ovnstegte kartofler
hertil kan vælges mellem bearnaisesauce og rødvinssauce.
200 g 189,00 kr.
400 g 225,00 kr.

Bramslev gryde
Serveres med ris eller rodfrugtemos.
169,00 kr.

Portvins glaseret svinekæber
Serveres med rodfrugtemos, dampet bønner og portvinssauce.
189,00 kr.

Dagens fisk
Spørg betjeningen
189,00 kr.