Forretter og hovedretter serveres i tidsrummet 17.00-19.30

Forretter

Gravad laks

Serveres på af advokadocrem med salat, rejer og kaviar og hjemmebagt brød.

69,00 kr.

 

Ærtesuppe

Serveret med hvid fisk, persilleolie og hjemmebagt brød.

69.00 kr.

 

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail serveret i glas på bund af icebergsalat med hvide asparges, rejer, kaviar og hjemmebagt brød

69,00 kr.

Hovedretter

Ribeye Steak

Serveres med årstidens garniture og råstegte kartofler, kryddersmør og bearnaise sauce.

220 gram 199,00 kr.

 

Ung hane Bryst

Serveres med perlespelt salat og let grillet grønne asparges og krydderurte dressing.

159,00 kr.

 

Wienerschnitzel

Serveres med wiener dreng og braset kartofler, grønne ærter og smørsovs.

199,00 kr.