Historien om Restaurant Bramslev Bakker

Oprindeligt er bygningen opført som landbrug af landmand Otto Volf og drevet som sådant indtil bygningen blev solgt til Martha og Henry som sideløbende med landbruget begyndte at sælge kaffe med hjemmebagt brød til de mange som hvert år valfartede til Bramslev Bakker for at nyde den storslåede udsigt ud over Mariager Fjord, tæt på både Hobro, Hadsund og Mariager

Salget af kaffe og brød, udviklede sig til at omfatte lette anretninger og drikkevarer af anden karakter og i slutningen af 40erne og starten af 50erne var grundlaget lagt for helt at starte egentlig restaurationsdrift

I midten af 1950erne blev restauranten som man kender den idag bygget, med det gamle landbrug som central del af huset, området med restauranten og salen er således bygget omkring det gamle stuehus som nu fungerer som køkken og lagefacilliteter

​Gennem alle årene har det været vigtig at give gæsterne en personlig hyggelig og god oplevelse.
 
1. marts 2020 overtog Kirsten Kusk forpagtningen af restauranten og arbejder hårdt på at bevare den gode hyggelige stemning, der altid har præget restauranten og området.
 
Vi laver god mad af friske råvarer og gør vores for at imødekomme dine ønsker. Kommer du som gæst, er du sikkert på, at vi vil gøre vores bedste, for at give dig en god oplevelse. 
 
 
Restaurant Bramslev Bakker - historien