TAKE AWAY / Dagens ret

Kaffe & Kage i bakkerne  lørdag & søndag kl. 13-16

Vælg mellem 

  • 10 slags blandet kager
  • 8 slags blandet kager og kaffe

Pris pr. person 99,-

UGE-MENU

Dagensret kr. 79,- som take away og kr. 99,- i restauranten  (med mindre andet står anført)

Bestil gerne inden kl.17:00 - og AFHENTES MELLEM KL. 17:00 – 18:30

DAGENSRET FOR AUGUST

Lørdag

1/8

Kylling i paprika sovs med ris og dampet grøntsager

Søndag

2/8

Mørbrad a la creme med ris eller kartofler og surt

Mandag

3/8

Tarteletter med høns i asparges 

Tirsdag

4/8

Gammeldags Bøfsandwich

Onsdag

5/8

2 slags Stegt flæsk, kartofler, persille sovs og rødbeder. 139,00 ad libitum pr. person.

Som take away 7 stk. flæsk til 79 kr. pr. person

Torsdag

6/8

Skinkesnitsel med kartoffelgratin og dampet grøntsager

Fredag

7/8

Stjerneskud eller lasagne med revet gulerod

Lørdag

8/8

Koteletter i fad med ris

Søndag

9/8

Frikadeller og kold kartoffelsalat og agurk salat

Mandag

10/8

Karbonader, kartofler og grønærter, rødbeder

Tirsdag

11/8

Spareribs, coleslaw og bagt kartoffel med kryddersmør

Onsdag

12/8

Dansk bøf med hvide kartofler og skysovs og rødbeder

Torsdag

13/8

Karbonader, grønærter, hvide kartofler og rødbeder

Fredag

14/8

Stjerneskud eller lasagne med revet gulerod

Lørdag

15/8

Broccolisalat, svinekam og fløde kartofler

Søndag

16/8

Grøntsagstærte, kylling spyd og råstegte kartofler

Mandag

17/8

Stjerneskud eller lasagne med revet gulerod

Tirsdag

18/8

Gammeldags Bøf sandwichen

Onsdag

19/8

2 slags Stegt flæsk, kartofler, persille sovs og rødbeder.

139,00 ad libitum pr. person.

Som takeaway 7 stk. flæsk til 79 kr. pr. person

Torsdag

20/8

Tarteletter med høns i asparges 

Fredag

21/8

Stjerneskud eller lasagne med revet gulerod

Lørdag

22/8

Spareribs, coleslaw og bagt kartoffel med kryddersmør

Søndag

23/8

Frikadelle med kold kartoffelsalat og agurkesalat

Mandag

24/8

Karry gryde med grøntsager og kylling og ris.

Tirsdag

25/8

Ribbensteg, kartofler, skysovs, dagens grønt og rødkål

Onsdag

26/8

Fiskefilet med kartofler og persillesovs

Torsdag

27/8

Boller i karry med ris og revet gulerod

Fredag

28/8

Stjerneskud eller lasagne med revet gulerod

Lørdag

29/8

Glaseret skinke og fløde stuvet kartofler og salat 

Søndag

30/8

Pastasalat med ovn stegt 1/4 kylling og agurkesalat